Hozzávalók
1 dl tejszín
30 dkg étcsokoládé+ a bevonathoz
13 dkg puha margarin
8 dkg porcukor
5 dkg tejpor
1 csomag ostyalap
Elkészítés:
- A tejszínt felmelegítjük, és felolvasztunk benne 10 dkg csokoládét. A margarint, a cukrot és a tejport kézi mixerrel felhabosítjuk, hozzáöntjük a tejszínes csokoládét és a maradék megolvasztott csokit, és az egészet alaposan összekeverjük.
- Egy ostyalapot tálcára helyezünk, rákenjük a csokikrém egynegyedét, majd így rétegezzük tovább a lapokat és a krémet. Fóliával letakarva hűtőbe tesszük, majd recés késsel szeleteljük, és megolvasztott csokoládéba mártjuk.
7 megjegyzés:
Hmmm, hát...izé...jajajjdeigazánnemkellettvolnadehogynem:):)
Tudtam én, hogy nem kell éjfélig várnom a tortámra :) A Nyúl megint behülyített.
Nagyon szépen köszönöm, Ágiblue :)
És Neked is köszönöm Győri Édes :):):)
Ha majd jöttök Lucernába, ilyet fogok főzni jól, vendégvárónak.
amoha
Bameg, én meg még mindig nem nyithatom ki a pezsgőmet. :):):)
Lucernában neked az lesz a dolgod (büntetésed?), hogy hátradőlve semmit sem csinálhatsz, mi készítünk majd neked mindent :)
Drága Andreám! A jóistenke és a sok egészséges vitamin éltessen sokáig!
Örülök, hogy ismerhetlek és a barátom vagy!
Biztosan nem csak a Pimm's meg a Hovis ragacsos kenyér miatt szerecc, Ágiblue???:):):)
Én is örülök, hogy a barátom vagy.
Köszönöm.
amoha
Nekem nincs itt naplóm, de itt is sok szeretettel köszöntöm AMohánkat, s ígérek egy túrógombócot :-))))
CSEN
Itt is isten éltesse Andreánkat :)
ÉLjen a Balaton-Riviéra :)
Andreám! Ezer Pimm'a meg ragacsos Hovis se ér fel veled :)
De az a legmókásabb számomra, hogy GB-ből kenyeret hozol nekem :)))
Ilyet is csak te csinálhatsz, mert tudod, hogy szeretem :)
Megjegyzés küldése