2012. október 22., hétfő

Az én gyerekem ma...

Kb. fél 9 után ültünk le este vacsorázni a kölökkel. Későn ebédeltünk, sokat ebédeltünk, délután még megettük a tegnap sütött gesztenyés sütit is, szóval annyira éhesek nem voltunk. Némi kis hideg vacsora volt a menü. 
Igen ám... de a kölök rákapott pár napja a magyaros vajkrémre, és mivel nem egy piszkafa alkat, elég hamar az aljára ér a doboznak. Ma is konstatálta, hogy csak egy zsemlére való van körülbelül. Egy zsömle? Egy ilyen izompacsirtának? Csak nézett bánatosan az üres doboz felett, én meg sajnálkozva megjegyeztem, hogy most bizony jön a szűkölködés, mivel holnap a boltok zárva.... hacsaaaak... és itt rögtön érdeklődve nézett rám, és én folytattam: most elmegyünk a tescoba, még nyitva 1-2 órát és veszek.
Udvarias, jól nevelt gyerek lévén rögtön rá szokta vágni, hogy ááá... dehogy, ne fáradt, stb.
Most is rávágta: Jó, öltözök.
Nem biztos, hogy erre számítottam, de röhögve elmentem öltözni én is, és a kocsiban menet közben ettem meg a fél zsömlémet.

Jó ez a kölök, ezzel minden őrültséget meg lehet csinálni. Egy magyaros vajkrémért meg bármeddig elmenne :) Hangulata van az esti autózásnak és vásárlásnak :)

Most van itthon 3 dobozzal. Erre a hétre csak elég !

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Rád találtam! Olvaslak! Köszönöm!

Szonja írta...

És Szonja vagyok, van nevem!