2012. január 13., péntek

Jóslat

Kataklizma pár éve megkérte egyik ismerősét, hogy nevem és születési dátumom alapján készítsen nekem egy jóslatot. Most ismét megtaláltam a levelezésem karbantartása közben.

Ez lenne az:
"Sajnos a hölgy nagyon robbanékony természet, ha valami nem úgy zajlik, ami neki is elfogadható, úgy hamar támadásba lendül. Képtelen egyedül élni, fontos a biztos kapcsolat illetve a háttér, amire számíthat. Igyekszik olyan légkört teremteni maga körül, ami a szolgálja a nyugalmát. Ez bizony nehéz feladat, hiszen minden ismeretlen esemény kizökkenti lelki nyugalmából. (Sajnálom, hogy kevés biztatót tudok írni) Mindenekelőtt szellemi társra vágyódik, aki megérti és elfogadja szabadságvágyát. Ha megtalálja, kitart mellette. A vele eltöltött idő igazán szórakoztató és eseménydús. Kedves Katica, ennek a hölgynek sok fordulat volt már eddig is az életébe, kitűnő beszédkészsége, meggyőző érvelése sok fordulaton átsegítette már az elmúlt években.
A hölgy neve szerint híressé vagy ismerté válik vágyai szerint. Szerencsés abban az értelemben, hogy a tervei valószínűleg megvalósulnak. Egyenesen megmondja a véleményét. Ez persze nem mindig jó ,hiszen barátokat veszít vagy ellenséget szerez.
Az egészségről szűken csak annyit: idegi, lelki bajok,és mellé egy alattomos gyulladás, amit én látok, ez persze nem diagnózis, az az orvosnak a feladata. De a lelki kiegyensúlyozottság, harmónia, nagy segítséget jelent a mindennapok terheinek elviselésében. Ha el tudja fogadni amit a karma reá osztott, könnyebben, és jobban fogja magát érezni. Ehhez kívánok így ismeretlenül erőt, és jobb egészséget."

Mindenki, aki ismer, azt gondol ezek után amit akar :) Ha tényleg ismer, akkor tudja, hogy mi igaz ebből és mi nem.
Remélem az ismertség vagy a híresség nem a bűnügyi rovatok jóvoltából történik meg.
Pedig lenne akit megfojtanék :) Több embert is....
 

Nincsenek megjegyzések: