2011. április 15., péntek

18 + (Light-os)

Az inspirációt a kép adta. Szeretem ezt a képet. Finom hangulata van, lehet bármi benne, nem kell rögtön a szexre gondolni. Na persze, nekünk mindenről "az" jut eszünkbe :))
Csennel, Gyöngyivel és Katicával a héten szexésnyjújorkost játszottunk. Leveleztünk - hála a gmail ilyen funkciójának - egyszerre és folyamatosan "beszéltünk". Téma: az erotika. Na jó: a szex, a partnerek. Kinek kivel, hányszor, hogy és "miafaszért akarnak a pasik állandóan beszélgetni, mikor mi csak dugni akarunk velük" :)Tapasztalatcsere ezerrel, kivel mit és hogy ne és hogy igen :) Gyöngyi rámsütötte, hogy én túl finomkodó vagyok, és pl. orális szex én biztos neeem... meg egyébként se... :)
Jó, ha nem, hát nem (nem fogok tanúkat hozni), ezért inkább kaptok egy részletet egy Velvet féle felvilágosításból. Ha még nem tudnátok a dolgokat esetleg :))

"Mikor partnere teste remegni kezd, az izmai megfeszülnek, és fokozódnak az élvezet hangjai, akkor elérkezett az orgazmus ideje. Ha hagyja, hogy partnere a szájába élvezzen, még tegyen egy-két határozott mozdulatot a kezével, aztán kapja be olyan mélyen a farkat, ahogy még nem kellemetlen, és maradjon nyugodtan. Ilyenkor már nem kell mozogni, a legtöbb férfi ugyanis nem szereti, ha a orgazmus közben is izgatják. Ha nem szeretné, hogy partnere a szájába élvezzen, szét is kenheti testén a magját. Ezt sokan nagyon izgatónak találják. Csak mocskos egy kicsit"


Francokat mocskos :) Ez az újságíró még sosem próbálhatta. Nézd meg ezt a képet. Semmi malac nincs benne. Engem ami a legjobban megfog az a férfi keze a nő fején. Finoman, simogatóan. Gyengém a kezek a fejemen nekem is. Finoman (de azért határozottan) és simogatóan :)
Még egy idézet egy hivatalos felvilágosító oldalről:
"Szexualitásunk része az orális érintkezés, amely óriási elfogadást kíván meg mindkét féltől."

Amen

4 megjegyzés:

Fehérnyúl írta...

Drága Blue-m. Én csak Ottóra és azt követő szájzáradra gondoltam. :):):)

De a behódolás számomra mindig az volt, amikor ül a széken és én lekuporodok a lábához a kőre, fejemet a térdére hajtom és hallgatom, ahogy mesél...

Gyönyörű a kép...

Blue írta...

Ottó nem okoz szájzárat, jó ember ahhoz képest, hogy fogorvos :)

Szép, ahogy leírtad, ezt szeretem én is. Behódolás lenne? Inkább olyan meghitt :)

Kataklizma írta...

Akkor most a meghittségről van szó vagy a szopásról? :)

Engem folyon összekavartok! :)

Blue írta...

Na.... beletenyereltél :)))))