2008. december 8., hétfő

Bucket list

Ez itt most filmajánlat lesz :)

Drága Szőkémtől kaptam ezt a filmet, mert néha az agyára megyek, gondolta, hátha így nem annyira, de nem úgy van az :) Továbbra is az agyára fogok menni a hülye betegségeimmel :)

Na tehát Bakancslista
Két színészóriás és egy egyszerű történetre épülő film, ezt kínálja a Bucket List. Nem fog földhöz vágni a dráma, de a feelgood rész is kevésnek fog bizonyulni, mire lepereg a 90 perc. Mondjuk ki, ha valami könnyedebb szórakozásra vágysz, akkor nem ez a te filmed, hiszen a barátságon kívül a halál itt a főtéma, ami minden jelenetet áthat valamennyire.

A történet az, hogy egy milliárdos CEO és egy kétkezi munkás ugyanabba a betegszobába kerül a kórházban, ahova rák miatt jutottak. Szép lassan összebarátkoznak, és amikor megtudják, hogy fél év, maximum 1 van hátra az életükből, akkor eldöntik, hogy pár dolgot még ki kell próbálniuk előtte. Nem nagy vasziszdasz, látjátok, ha nem Jack Nicholson (akire nyilván az agresszív CEO szerepe jutott) és Morgan Freeman a két főszereplő, akkor tizedennyien sem nézték volna meg.
De az alapgondolat érdekes és elgondoltató.

Ajánlom !!! (Főleg nyüglődős délutánokokra)


(Many thx FB)

Nincsenek megjegyzések: